Chat with us, powered by LiveChat

Fingertip Events

News and Events

No upcoming events, check back later!

Past Events

Lean Security Crash Course (in Finnish)

Keskiviikkona 26. kesäkuuta 2019, klo 08.00–11.30.

Tehtaankatu 27-29 A (6. kerros), 00150 Helsinki

Tietoturva rakentuu päivittäisten päätösten ja priorisoinnin varaan, ja kuuluu ketterässä tekemisessä jokaisen digitaalisten palveluiden kehittämisestä vastaavan pöydälle. Kaikki voivat oppia tekemään fiksuja siihen vaikuttavia päätöksiä. Cultin ja Fingertipin yhteisellä törmäyskurssilla treenataan mitä on ketterä tietoturva siilottomassa organisaatiossa, ja miten fiksuja tietoturvapäätöksiä tehdään digitaalisesti.

Fingertip Breakfast June 2019Fingertip Breakfast (in Finnish)

Tiistaina 4. kesäkuuta 2019, klo 08.00–10.00.

Tehtaankatu 27-29 A (6. kerros), 00150 Helsinki

Työ muuttuu, samoin työssä tarvittavat taidot. Mistä merkitys yksilölle ja organisaatiolle rakentuu? Mitä tämä tarkoittaa johtamiselle? Mikä paikka päätöksenteolla voi olla tässä kaikessa? Vierailija Hanno Nevanlinna, Director of Culture, on yksi Futuricen perustajista. Milla Nevanlinna on partnerina Fingertipissä kehittänyt vahvasti sosiaalisen päätöksenteon konseptia.

SAFe_May2019_FingertipSAFe Meetup (in Finnish)

Keskiviikkona 15. toukokuuta 2019, klo 17.00–20.00.

Tehtaankatu 27-29 A (6. kerros), 00150 Helsinki

Tapahtuma on seitsemäs SAFe Meetup, ja Fingertip osallistuu nyt ensimmäistä kertaa järjestäjän ominaisuudessa. Tapahtuma tehdään yhteistyössä Agile Finland ry:n ja CGI Suomen kanssa. Ohjelmassa on pientä napostelua, mielenkiintoiset puheenvuoret, päätöksenteon workshop ja Management 3.0:n Delegation -pokeria!

Fingertip-aamiainen 9.5.2019 Johtajuuden rakentajatFingertip Breakfast (in Finnish)

Thursday, May 9th at 08.00-10.00.

Tietokirjailija ja Fingertipin CTD Jukka Ala-Mutka pitää kirjajulkkarit Fingertip-aamiaisella. Johtajuuden rakentajat sisältää edelläkävijöiden kertomuksia itseohjautuvuudesta ja kokeilukulttuurista. Mukana aamiaisella Perti Aukia (Case: Codento), Marika Nikkinen (Case: Telia) ja Matti Copeland, EY (kirjan esipuheen kirjoittaja).

HR4_Fingertip Webinar 2019Webinar in Finnish: Hierarkiasta itseohjautuvuuteen – ihminen vai teknologia?

Wednesday, April 17th at 11.00-11.20

Sparraajina toimivat tietokirjailija Jukka Ala-Mutka (CTD, Fingertip) sekä Accountor HR4:n asiantuntijat, Sari Palenius ja Mikko Mäkynen. Webinaari on suunnattu erityisesti liiketoiminta- ja henkilöstöpäättäjille, jotka ovat kiinnostuneita itseohjautuvuuden hyödyistä, mutta haluavat varmuutta siihen, miten muutos kohti yhä itseohjautuvampaa organisaatiota tulisi käynnistää.

Jukka Ala-Mutka Touko Kontro Scale or Die

Fingertip Breakfast Event
Scale or Die: Building Scale-ups

Tuesday, March 19th, 2019.
Tehtaankatu 27-29A, 6th floor, Helsinki.

You have no choice: it’s either scale or die. Guest speaker Touko Kontro is experienced entrepreneur, investor, board member and startup advisor. Fingertip’s CTD Jukka Ala-Mutka have founded six companies, sparring 100+ startups and researched 50 growth companies.

from Small to Giant Speakers: Jaakko Pellosniemi and Timo SoininenFingertip Breakfast

Tuesday, April 9th at 08.00-10.00

“Small teams can accomplish giant things.” CEO Timo Soininen will share Small Giant Games’ growth story. CEO Jaakko Pellosniemi will tell about the role of the right decision making.

Fingertip Licenses

 

Please fill in the license order form below to receive your licenses.

 


Yhteydenottolomake